Fa TRLICAJan a Karel Trlica, 747 54 Litultovice 205, IČO: 441 92 631, DIČ: CZ5505182430, web: www.trlica.opavsko.com, e-mail: kvh.destne@seznam.cz
  
 

 

 
Tažené příslušenství
 

Vozík Profi

Sklopný vozík se sklápěcí zadní stěnou pro snadné nakládání a vykládání.
457 mm / 18 "
 
 

Vozík 275

Robustní sklopný vozík se sklápěcí zadní stěnou pro snadné nakládání a vykládání.
406 mm / 16 "
 
   

 
 
     
     
 

Vozík Promo

Vyklápěcí vozík se sklápěcí zadní stěnou.
406 mm / 16 "
 
 

Brány na štěrk

Robustní brány na štěrk s pryžovými koly a nastavitelnou pracovní hloubkou. Výkyvné zuby se při couvání sklopí.
110 cm
 
 

Odmechovač

Pevný a odolný odmechovač trávníku pro efektivní odstraňování mechu. V závislosti na půdních podmínkách může být zatížen závažím o hmotnosti max. 32 kg.
102 cm
 
 

Provzdušňovač

Vytváří na travnaté ploše otvory, kterými vniká vzduch, voda a hnojivo. V závislosti na půdních podmínkách může být zatížen závažím o hmotnosti max. 45 kg.
102 cm, 24 kg
 
 

Rozmetadlo Profi

Robustní, vysoce kvalitní rozmetadlo pro profesionální použití. Elektricky ovládaný válec rozmetadla zajišťuje rovnoměrný posyp. Ochranný, vrchní kryt lze využít jako síto při plnění hnojivem, solí, pískem nebo jemným štěrkem o velikosti zrna do 10 mm. Při použití v zimě by mělo být tažné vozidlo opatřeno závažími kol a sněhovými řetězy. Z bezpečnostních důvodů nesmí být rozmetadlo používáno na svažitém terénu se sklonem větším než 10° v jakémkoli směru.
100 cm
 

Rozmetadlo Spreader 75

Praktické rozmetadlo se snadno nastavitelným průtokem, pro větší plochy. Uzavřená převodovka komerční kvality pro plynulé pojíždění a snadnou údržbu. Velké pneumatiky pro snadnou manipulaci. Odolný nylonový kryt v ceně. Může být použito pro rozptýlení hnojiva nebo rozsévání semen v zahradě, ale také k roztavení ledu v zimním období. Pokud se používá k rozsypávání soli, je nezbytné po ukončení práce důkladně vyčistit násypku a trubky, aby se zabránilo korozi.
Náhrada za 966 67 43-01. Ovládání kontroly průtoku je u tohoto provedení prováděno pomocí táhla místo lanka. (Pozn.: Nové vyobrazení bude publikováno v nejkratším možném čase)
 

Rozmetadlo Spreader 30

Praktické rozmetadlo se snadno nastavitelným průtokem, pro menší plochy. Může být použitp pro rozptýlení hnojiva nebo rozsévání semen v zahradě, ale také k roztavení ledu v zimním období. Pokud se používá k rozsypávání soli, je nezbytné po ukončení práce důkladně vyčistit násypku a trubky, aby se zabránilo korozi.
   
 
 
   
 
 

Válec

Zavěste válec za rider nebo traktor a naplňte ho vodou nebo pískem. Válec používejte pro vyrovnání nerovného terénu nebo válcování čerstvě zasetého osiva.
 
 
 
 

 

 
Zimní příslušenství
 

Dvoustupňová sněhová fréza

Dvoustupňová sněhová fréza s pracovním záběrem 107 cm. Vyhazovací komín lze otáčet o 180°. Musí být používána se sněhovými řetězy a protizávažím.
107 cm
 
 

Sněhová radlice

Robustní ocelová radlice s ochranným, pružinovým mechanizmem. Pracovní šířka 122 cm. Může být nastavena v různých úhlech doprava i doleva. Vyměnitelná shrnovací hrana. Musí být používána se sněhovými řetězy a protizávažím.
122 cm
 
 

Pryžová hrana

Připevňuje se k břitu sněhové radlice, aby nedocházelo k poškození země/povrchu kovovým břitem. Vhodné pro sněhovou radlici 544 92 17-01544 92 17-01.
 
 

Sněhová radlice

Robustní ocelová radlice. Pružinový mechanismus absorbuje nárazy. Pět poloh pro natočení (0°, 15° a 30° doprava nebo doleva). Výška 40 cm. Hmotnost 35 kg. Musí být používáno společně se sněhovými řetězy a závažími na kola.
 
 

Rotační kartáč

Rotační kartáč pro zametání listí, sněhu atd. Je opatřen nastavitelnými opěrnými koly. Lze jej natočit v úhlu 20° na obě strany. Šířka 100 cm.
 
 

Protizávaží CT

Protizávaží pro lepší přilnavost a dostupnost. Montuje se na zádní část rámu traktoru s integrovaným sběrným košem (modely CT). Hmotnost 25 kg.
 
 

Protizávaží GT/YT/LT

Protizávaží pro lepší přilnavost a dostupnost. Montuje se na zádní část rámu traktoru s výhozem do strany (modely GT, YT, LT). Hmotnost 25 kg.
   
 
 

Sněhové řetězy

Poskytují spolehlivou trakci při odklízení sněhu.
 
 
 
 

 

 
Příslušenství pro sečení
 

Sběrný koš

Sběrný koš o velkém objemu je dodáván se dvěmi nebo třemi kontejnery. 210/315 litrů.
 
 

Mulčovací sada (BioClip®)

Pro změnu systému sečení na BioClip® (mulčování), u některých strojů je nezbytné použít kompletní sadu s noži a mulčovacím krytem pro uzavření otvoru pro výhoz trávy v žacím ústrojí, zatímco u některých lze použít pouze mulčovací kryt.
 
 

Mulčovací ucpávka

Ucpávka vám umožní změnit režim sečení na BioClip® (mulčování), což znamená, že je tráva rozsekána na malé kousky, které se rychle rozkládají, vrací se zpět na trávník jako hnojivo a současně se stává trávník odolnější vůči suchu.
   
 
 
 

Deflektor

Pro traktory s integrovaným sběrným košem. Traktor lze snadno upravit pro zadní výhoz. Pomocí deflektoru je pak posečená tráva směrována zpět na plochu.
 
 
 
 

 

 
Ostatní
 

Rotační kartáč

Rotační kartáč pro zametání listí, sněhu atd. Je opatřen nastavitelnými opěrnými koly. Lze jej natočit v úhlu 20° na obě strany. Šířka 100 cm.
 
 

Loketní opěrka - sada

Přídavné loketní opěrky sedadla pro větší pohodlí při sekání. Lze připevnit na sedadla premium u traktorů s bončím výhozem a ZTH vyrobených od ledna 2008.
 
 

Elektrické vyklápění sběracího koše - sada

Tato sada umožní vyklopit sběrací koš jednoduchým zatažením za elektrický spínač. Namontujte tuto sadu na traktor CT/CTH pro snadné a lehké vyprázdnění sběracího koše. Vhodné pro všechny modely traktorů CT/CTH od roku výroby 2002, s výjimkou modelové řady 126.
 
 

Plachta na traktor

Zakryje celý traktor. Vyrobena z nylonu odolnému vodě. Stahovací šňůra na spodní straně, větrací otvory.
 
 

Ochranný rám

Silný ochranný rám, který se instaluje na přední část traktoru. Chrání kapotou motoru a dodává traktoru robustní design. Jednodílové provedení umožňuje jednoduchou a rychlou instalaci a neomezuje přístup ke kapotě. Vhodný pro všechny traktory.

Nárazník

Praktický nárazník, montuje se na přední část našich traktorů. Efektivně chrání kapotu motoru.
 
 

Nájezdy

Obloukové nájezdy vyrobené z mořské vodě odolnému hliníku a protiskluzovou povrchovou úpravou O3, která zajišťuje přilnavost kol i ve vlhkém a kluzkém prostředí. Nájezdy jsou vhodné pro nakládání přívěsů do výšky max. 700 mm a pro výrobky o celkové maximální hmotnosti 450 kg/pár. Nájezdy jsou prodávány v páru.
 
 

Nájezdy

Rovné nájezdy vyrobené z mořské vodě odolnému hliníku a protiskluzovou povrchovou úpravou O3, která zajišťuje přilnavost kol i ve vlhkém a kluzkém prostředí. Nájezdy jsou vhodné pro nakládání přívěsů, jejichž celková maximální hmotnost je 450 kg/pár alternativně 1000 kg/pár. Nájezdy jsou prodávány v páru.
 
 

Plachta na traktor

Zakryje celý traktor. Vyrobena z voděodolného nylonu. Stahovací šňůra na spodní straně, větrací otvory.

Nabíječka baterií XS 800

Nabíječka baterií XS 800, 100% automatická. Zcela nabije baterii ve třech krocích včetně údržby impulsů pro maximální výkon a životnost. Může být připojena po měsíce. Vhodné pro sezónní stroje. Rychlo svorky. Oživuje, nabíjí, kontroluje a sleduje průběh nabíjení. Patentovaná ochrana proti jiskření a opačnému pólovému zapojení. Ochrana proti krátkému spojení a opačné polaritě. Minimální tvorba plynů. Schváleno pro používání venku - vodotěsné provedení. Nabíječka je elektronicky bezpečná, to znamená, že při nabíjení nemusíte baterii vyjmout ze stroje.
 
 
 
 

Indikátor stavu baterie

Praktické a rychlé připojení pomocí kabelových ok, a to i k baterii, která je obtížně přístupná nebo skrytá. Lze připojit k nabíječkám XS 800 a BC 0.8.

 

 
Sada pro údržbu zahradního traktoru
 

Sada pro údržbu zahradního traktoru

Sada pro údržbu zahradního traktoru obsahuje olej WP 4T SAE 0,6 litru a 1,4 litru, olejový filtr, vzduchový filtr a palivový filtr.
 
 
 

 

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies
Doporucujeme: Povlečení, bytový textil, prostěradla -  Zakázkové stolařství -  Výroba z nerez oceli -  Interiery na zakázku -  Klempířství, pokrývačství, tesařství -  Cateringové služby -  Náhradní díly pro 3D tiskárny,Náhradní díly pro 3D tiskárny,