Fa TRLICAJan a Karel Trlica, 747 54 Litultovice 205, IČO: 441 92 631, DIČ: CZ5505182430, web: www.trlica.opavsko.com, e-mail: kvh.destne@seznam.cz

 

 

Husqvarna PW 460

 

 

Mimořádně velký a výkonný vysokotlaký čistič s robustním a účelným designem, určený pro náročné venkovní úklidové práce. Mosazné čerpadlo s keramickými písty zajišťuje vynikající trvanlivost. Mosazná hlavice čerpadla a indukční motor poskytují dlouhodobý spolehlivý výkon. S rukojetí Low Force aktivujete spoušť s menším úsilím a pohodlím. Pomocí regulátoru tlaku můžete dokonale upravit průtok vody a tlak. Čistič obsahuje integrovanou nádobku na čisticí prostředky, která je ovládána na předním panelu. Hadicová rychlospojka, velká a robustní kolečka umožňující lepší trakci a dlouhá postřikovací trubka rozšiřují možnosti použití. Dvě otočné spojky pro nastavení trysek a rychlospojky zajišťují bezproblémové používání. Držáky pro příslušenství na krytu, naviják na hadici a napájecí šňůra zajišťují efektivní provoz. Přeprava je snadná díky hliníkovému držadlu. V ceně jsou dvě trysky a vysokotlaká hadice s ocelovou výztuží.

 

Mosazná hlavice čerpadla
Extra odolná hlavice čerpadla je vyrobena z mosazi, což minimalizuje riziko zlomení a zajišťuje vynikající dlouhodobý výkon.
 
Písty s keramickým povrchem

Písty s keramickým povlakem jsou předností, díky které jsou motor a provoz čerpadla ještě spolehlivější a prodlužuje se životnost vašeho stroje

Vysokotlaká hadice vyztužená ocelovou spirálou
Pružná vysokotlaká hadice je vyztužena ocelí, což jí dodává mimořádnou odolnost a delší životnost a umožňuje snadnou manipulaci.
 
Méně námahy s rukojetí Low Force
V této ergonomicky navržené rukojeti je aktivace spouštěče dokonale přizpůsobena vašim prstům. To znamená méně námahy a větší pohodlí pro vaši ruku, zejména při delším používání.
 
Hadicový naviják
Pohodlné a efektivní skladování hadice snadným navíjením.
 
Snadné odstraňování a doplňování čisticího prostředku
Díky integrované nádobě na čisticí prostředek potřebujete pouze jeden stroj pro čištění a mytí. Nádrž lze snadno vyjmout a znovu naplnit a můžete také použít samostatnou nádrž vytáhnutím hadice a připojením pomocí standardního šroubového uzávěru. Na předním panelu můžete dávkování pohodlně upravovat.
 
Hliníková teleskopická rukojeť
Robustní teleskopická rukojeť usnadňuje přepravu a skladování.
 
Indukční motor
Indukční motor poskytuje skvělý výkon v kombinaci s vysokou odolností a dlouhou životností.
 
Regulace tlaku
Průtok vody a provozní tlak lze dokonale nastavit pomocí regulátoru tlaku, takže nebudete používat více vody, než je nutné. Regulace tlaku je účinná při použití různých trysek a příslušenství.
 
Hliníkové madlo pro přenášení
Robustní hliníkové madlo usnadňuje manipulaci a přepravu stroje.
 
Dvě otočné spojky a rychlospojka
Postřiková trubice má dvě otočné spojky a rychlospojky pro hadici, trysky a příslušenství pro maximálně efektivní práci a komfort.
 
Velká a robustní kola
Velká pryžová kola namontovaná na kovové ose zajišťují snadné pojíždění a spolehlivou trakci na nerovném povrchu. To také pomáhá prodloužit životnost výrobku jako celku.
 
Dlouhá trubice s tryskou
Dlouhá trubice s tryskou umožňuje pracovat v ergonomické pracovní
poloze, která snižuje námahu.
 
Napájecí šňůra s rychloupínáním
Díky pohodlnému ukládání napájecího kabelu s rychloupínáním a uvolňováním, které zabraňuje zamotání, neztrácíte čas odvíjením kabelu.
 
Rotační tryska
Rotační tryska poskytuje vysoký čistící výkon a pomáhá efektivně odstraňovat odolné nečistoty.
 
Příslušenství vždy po ruce
Všechna dodávaná příslušenství mohou být na stroji úhledně uložena pro snadný přístup a efektivnější práci.
 
Variabilní plochá tryska
Tlakově nastavitelná multi tryska umožňuje všestranné využití pro širokou škálu úklidových prací s dokonalými výsledky.
 
 
  • Maximální tlak
    160 bar
  • Průtok vody
    570-650 l/h
  • Jmenovitý výkon, W
    3300 W
  • Délka hadice
    15 m

 

 

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies
Doporucujeme: Povlečení, bytový textil, prostěradla -  Zakázkové stolařství -  Výroba z nerez oceli -  Interiery na zakázku -  Klempířství, pokrývačství, tesařství -  Cateringové služby -  Náhradní díly pro 3D tiskárny,Náhradní díly pro 3D tiskárny,