Fa TRLICAJan a Karel Trlica, 747 54 Litultovice 205, IČO: 441 92 631, DIČ: CZ5505182430, web: www.trlica.opavsko.com, e-mail: kvh.destne@seznam.cz

 


 

Těžce pracující robotické sekačky na baterie

 

Husqvarna Automower™    305            (na plochy 500m²)      

 

 

Husqvarna Automower™ 308                 (na plochy 800m²)    

 

Husqvarna Automower™ 220 AC          (na plochy 1800m²)       

 

Husqvarna Automower™ 320            (na plochy 2200m²)          

 

 

 

Husqvarna Automower™ 330X         (na plochy 3200m²)   

 

 

Sekejte trávu s pomocí slunce

 

Husqvarna Automower™ Solar Hybrid     (na plochy 2200m²)      

 

 Husqvarna Automower 265 ACX  (na plochy 6000m²)                     

 


Stroj, který ušetří váš čas

 

Co může být chytřejšího než robotická sekačka, která pracuje úplně sama? Představte si zahradníka, který pracuje nonstop. Téměř neslyšně a pouze na elektrický pohon. To získáte pokud si koupíte sekačku Automower™. Co může být ergonomičtější, než když vy, jako majitel trávníku, nemusíte trávník vůbec sekat? Sekačka Automower™ se po trávníku pohybuje nesouvisle, seká trávu pravidelně a malé odřezky se pokládají na trávník, kde vytvářejí hnojivo. Zelený trávník úplně bez práce. Mohlo by to být lepší? Elektronické hranice vymezení prostoru udržují sekačku Automower™ tam kde ji chcete mít a sekačka se dobíjí sama dle potřeby. Stačí zaměstnat sekačku Automower™, odpočívat a bavit se.

 

Bezpečnost

 

Pokud se sekačka Automower™ zvedne ze země nebo pokud se převrátí, žací ústrojí se automaticky vypne. Kromě toho se kotouče otáčejí daleko od vnějšího okraje stroje. Pokud se sekačka střetne s překážkou, zastaví se a přesměruje, aniž by způsobila škodu.

 

Efektivita

 

Vy se rozhodnete , zda chcete používat sekačku Automower™ 24 hodin 7 dní v týdnu. Tři nože ostré jako břitva dělají čisté řezy a protože sekačka Automower™ pracuje nepřetržitě, bude trávu sekat často. Kratší odřezky znamenají lepší hnojení a zelenější trávník.

 

Odolnost

 

Sekačka Automower™ nehledí na pracovní hodiny a je vytvořena tak, aby fungovala správně a bez dozoru bez ohledu na počasí. Sekačka je vytvořena tak, aby vydržela drsné severské podnebí bez jakýchkoli problémů. Hnací kola umožňují pohyb sekačky i při kluzkém povrchu.

 

Péče o životní prostředí

 

Sekačka je napájena elektricky, a solární hybridní verze je zároveň napájená sluneční energii, takže nevznikají výfukové plyny. Rovněž pracuje výjimečně diskrétně a tiše a tehdy, kdy chcete. Nízká spotřeba energie ji umožňuje obsluhovat za zlomek nákladů běžné travní sekačky.

 

 

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies
Doporucujeme: Povlečení, bytový textil, prostěradla -  Zakázkové stolařství -  Výroba z nerez oceli -  Interiery na zakázku -  Klempířství, pokrývačství, tesařství -  Cateringové služby -  Náhradní díly pro 3D tiskárny,Náhradní díly pro 3D tiskárny,