Fa TRLICAJan a Karel Trlica, 747 54 Litultovice 205, IČO: 441 92 631, DIČ: CZ5505182430, web: www.trlica.opavsko.com, e-mail: kvh.destne@seznam.cz

 

Žací ústrojí

Ucelený sortiment žacích ústrojí Combi s šířkou záběru od 94 cm do 122 cm. Kombinované žací ústrojí umožňuje využít metodu BioClip® (mulčování) nebo zadní výhoz při použití pouze jednoho žacího ústrojí.

Rotační kartáč

Rotační kartáč pro zametání listí, sněhu, apod. Lze jej natočit na obě strany.

Ochranný kryt kartáče

Zabraňuje odlétávání nečistot při zametání.

Rotační kartáč

Rotační kartáč pro zametání listí, sněhu, apod. Lze natočit na obě strany.

Cepákové žací ústrojí

 

 Robustní, spolehlivé cepákové žací ústrojí pro sekání v nerovném terénu s přerostlou trávou a nízkým dřevnatým náletem.

Pracovní šířka je 90 cm. Doporučuje se používat jen s modely s AWD.

 

Výměnný hřídel s odmechovacími noži

Volitelné příslušenství pro cepákové žací ústrojí 966 41 61-01. Výměnný hřídel s vertikutačními noži pro odstranění mechu.

Cepákové žací ústrojí

Robustní, spolehlivé cepákové žací ústrojí pro použití na plochách s přerostlou trávou a nízkou dřevnatou buření. Vybavené odolným kuželovým převodem pro maximální životnost stroje. Může být osazeno s osou s volně zavěšenými cepovými noži jako příslušenstí. Pracovní šířka pro obě osy je 100 cm.

Výměnný hřídel s odmechovacími noži

Volitelné příslušenství pro cepáková žací ústrojí 966 55 47-01 a 966 79 65-01. Výměnný hřídel s vertikutačními noži pro odstranění mechu.

Sněhová fréza

Vysoce efektivní, robustní dvoustupňová sněhová fréza. Sněhová fréza je vybavena převodovkou a má odlehčenou konstrukci, což umožňuje snadné připojení. Vyhazovací komín se otáčí v rozsahu 180°. Doporučuje se používat jen s modely s AWD. Z bezpečnostních důvodů nesmí být sněhová fréza používána na svazích se sklonem větším než 10° v jakémkoliv směru.

Sněhová fréza

Vysoce efektivní, odolná, jednostupňová sněhová fréza s vysokým výkonem. Sněhová fréza je vybavena převodovkou a má velmi lehkou konstrukci, což umožňuje její snadné připojení. Doporučeno pro použití pouze pro Ridery s AWD. Pro bezpečný provoz nesmí být sněhová fréza používána na svazích se sklonem větším než 10° v každém směru.
Náhrada za 966 41 60-01. Všimněte si prosím, že tato nová sněhová fréza je velmi podobná modelu, který je používán pro Ridery 400-series z hlediska funkčnosti, kapacity a konstrukce.
 

 

Sněhová fréza

Vysoce efektivní, robustní jednostupňová sněhová fréza s pracovní šířkou 100 cm. Sněhová fréza je vybavena převodovkou a má odlehčenou konstrukci, což umožňuje snadné připojení. U riderů s náhonem na zadní kola by měla být při použití sněhové frézy nasazena závaží na kola a sněhové řetězy. Z bezpečnostních důvodů nesmí být rider se sněhovou frézou používán na svazích se sklonem větším než 10° v jakémkoliv směru.

Skládací pluh

Kompaktní a flexibilní skládací pluh vyrobený z velmi odolné oceli. Mechanické nastavení pluhu umožňuje jeho použití ve tvaru V, jako šípový pluh a diagonálně. Opatřen pryžovou shrnovací hranou.

Sněhová radlice

Robustní ocelová radlice s ocelovým ostřím. Přídavná pryžová stírací hrana se dodává jako volitelné příslušenství. Pracovní šířka 107-125 cm. U riderů s náhonem na zadní kola by měly být při použití sněhové radlice nasazeny sněhové řetězy a závaží na kola. Závaží na kola a sněhové řetězy nepoužívejte u riderů AWD s náhonem na všechna kola.

Sněhová radlice

Robustní ocelová radlice s ocelovou hranou. Pryžová stírací hrana se dodává jako volitelné příslušenství. Pět úhlů (-27°, -15°, 0°, 15°, 27°), pracovní šířka 120 cm. U riderů s náhonem na zadní kola by měly být při použití sněhové radlice nasazeny sněhové řetězy a závaží na kola. Závaží na kola a sněhové řetězy nepoužívejte u riderů AWD s náhonem na všechna kola.

Pryžová stírací hrana

Slouží jako náhradní hrana za ocelovou hranu, která je s radlicí dodávána jako standard. Pryžová stírací hrana je vhodná tam, kde je potřeba chránit povrch/podklad před poškozením kovovou hranou.

Vozík Profi

Sklopný vozík se sklápěcí zadní stěnou pro snadné nakládání a vykládání.

Vozík 275

Robustní sklopný vozík se sklápěcí zadní stěnou pro snadné nakládání a vykládání.

Vozík

Vyklápěcí vozík se sklopnou zadní stěnou.
Vozík Trailer. Náhrada za vozík "Trailer Promo" (504 79 54-01). Ve srovnání s "Trailer Promo" je jeho montáž mnohem rychlejší.

Brány na štěrk

Robustní brány na štěrk s pryžovými koly a nastavitelnou pracovní hloubkou. Výkyvné zuby se při couvání sklopí.

Odmechovač

Pevný a odolný odmechovač trávníku pro efektivní odstraňování mechu. V závislosti na půdních podmínkách může být zatížen závažím o hmotnosti max. 32 kg.
 

 

Provzdušňovač

Vytváří na travnaté ploše otvory, kterými vniká vzduch, voda a hnojivo. V závislosti na půdních podmínkách může být zatížen závažím o hmotnosti max. 45 kg.

Sweeper/ Sběrný vozík na trávu

Robustní sběrný vozík na trávu s vysokou kapacitou sběru. Rychlá montáž bez použití nářadí.
Náhrada za stávající model 107 cm/42" sweeperu (581 53 81-01).

Sweeper / Sběrný vozík na trávu

Tažený sběrný vozík (sweeper) se sběrným vakem pro efektivní sběr ústřižků trávy. Nastavitelná výška. Možnost vyprázdnění z místa řidiče.

Rozmetadlo

Robustní, vysoce kvalitní rozmetadlo pro profesionální použití. Elektricky ovládaný válec rozmetadla zajišťuje rovnoměrný posyp. Ochranný, vrchní kryt lze využít jako síto při plnění hnojivem, solí, pískem nebo jemným štěrkem o velikosti zrna do 30 mm. Při použití v zimě by mělo být tažné vozidlo opatřeno závažími kol a sněhovými řetězy. Z bezpečnostních důvodů nesmí být rozmetadlo používáno na svažitém terénu se sklonem větším než 10° v jakémkoli směru.
 

 

Válec

Zavěste válec za rider nebo traktor a naplňte ho vodou nebo pískem. Válec používejte pro vyrovnání nerovného terénu nebo válcování čerstvě zasetého osiva.

Rozmetadlo Spreader 75

Praktické rozmetadlo se snadno nastavitelným průtokem, pro větší plochy. Uzavřená převodovka komerční kvality pro plynulé pojíždění a snadnou údržbu. Velké pneumatiky pro snadnou manipulaci. Odolný nylonový kryt v ceně. Může být použito pro rozptýlení hnojiva nebo rozsévání semen v zahradě, ale také k roztavení ledu v zimním období. Pokud se používá k rozsypávání soli, je nezbytné po ukončení práce důkladně vyčistit násypku a trubky, aby se zabránilo korozi.
Náhrada za 966 67 43-01. Ovládání kontroly průtoku je u tohoto provedení prováděno pomocí táhla místo lanka. (Pozn.: Nové vyobrazení bude publikováno v nejkratším možném čase)

Rozmetadlo Spreader 30

Praktické rozmetadlo se snadno nastavitelným průtokem, pro menší plochy. Může být použitp pro rozptýlení hnojiva nebo rozsévání semen v zahradě, ale také k roztavení ledu v zimním období. Pokud se používá k rozsypávání soli, je nezbytné po ukončení práce důkladně vyčistit násypku a trubky, aby se zabránilo korozi

Provzdušňovač TA36

Tažený provzdušňovač vyžaduje min. výkon traktoru 16 koní, pracovní šířka 36", 32 tvrzených jádrových hrotů uzavřeného lžícovitého tvaru, produktivita do 2,9 akrů za hodinu. (Závaží prodávána samostatně)

Kanystry na vodu

Sada reflektorů

Sada LED reflektorů pro práci při špatných světelných podmínkách. Reflektory mají vysokou svítivost s širokým úhlem osvětlení a zároveň nízkou spotřebu energie, životnost 30 000 hodin za normálního provozu. Vhodné pro všechny ridery.

Sedadlo Grammer Primo M

Komfortní sedadlo s odpružením a rychlým přizpůsobením váhy. Široké ergonomické sedadlo s polstrováním a možností nastavení výšky a úhlu individuálně dle potřeby. Vybaveno bederní opěrou. Možnost nastavení zádové opěry ve 13 stupních. Loketní opěrky na vyobrazení nejsou součástí dodávky, loketní opěrky lze objednat samostatně.

Loketní opěrka - sada

Úhlově nastavitelná loketní opěrka pro extra podporu. Vhodná k sedadlu Grammer Primo. Levé a pravé opěrky se prodávají zvlášť.

Loketní opěrka

Sklopná loketní opěrka s kováním. Vhodná pro ridery 300-series vybavené sedadlem s vysokou opěrkou zad. Levá a pravá opěrka se prodávají samostatně.

Loketní opěrka

Sklopné loketní opěrky s kováním. Vhodné pro ridery 400-series.

Katalytický konvertor

Snížení emisí uhlovodíků a oxidů dusíku až o 50% a oxidu uhelnatého o 25%.

Podřezávač pro rider

Účinně odstraňuje plevel ze štěrkových cest. Lze jej použít společně s bránami na štěrk.

Zarovnávač okrajů trávníku

Pro zarovnávání a úpravu okrajů trávníku. Nastavitelná hloubka zařezávání. Možnost otáčení disku tak, aby byl na vnitřní nebo vnější straně.

Sada ochranných plechů

Odolné lakované ocelové plechy, které chrání přední a zadní nápravu u modelů s pohonem čtyř kol při přejíždění obrubníků a jízdě po nerovném terénu.

Závaží na kola

S kuličkovými ložisky pro lepší ovládání a bezpečnější jízdu.

Plachta na rider

Krycí plachta na ridery. Vyrobena z nepromokavého nylonu. Na spodní straně plachty stahovací šňůry, otvory pro proudění vzduchu.
 

 

Protizávaží

Pro lepší přilnavost a bezpečnější řízení. Hmotnost: 18 kg.

Sněhové řetězy

Poskytují spolehlivou trakci při odklízení sněhu.

Indikátor stavu baterie

Praktické a rychlé připojení pomocí kabelových ok, a to i k baterii, která je obtížně přístupná nebo skrytá. Lze připojit k nabíječkám XS 800 a BC 0.8.

Nabíječka baterií XS 800

Nabíječka baterií XS 800, 100% automatická. Zcela nabije baterii ve třech krocích včetně údržby impulsů pro maximální výkon a životnost. Může být připojena po měsíce. Vhodné pro sezónní stroje. Rychlo svorky. Oživuje, nabíjí, kontroluje a sleduje průběh nabíjení. Patentovaná ochrana proti jiskření a opačnému pólovému zapojení. Ochrana proti krátkému spojení a opačné polaritě. Minimální tvorba plynů. Schváleno pro používání venku - vodotěsné provedení. Nabíječka je elektronicky bezpečná, to znamená, že při nabíjení nemusíte baterii vyjmout ze stroje.

Nájezdy

Rovné nájezdy vyrobené z hliníku, odolného proti mořské vodě, s protiskluzovou povrchovou úpravou O3, která zajišťuje přilnavost kol i ve vlhkém a kluzkém prostředí. Nájezdy jsou vhodné pro nakládání přívěsů. Nájezdy jsou prodávány v páru.
CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies
Doporucujeme: Povlečení, bytový textil, prostěradla -  Zakázkové stolařství -  Výroba z nerez oceli -  Interiery na zakázku -  Klempířství, pokrývačství, tesařství -  Cateringové služby -  Náhradní díly pro 3D tiskárny,Náhradní díly pro 3D tiskárny,