Fa TRLICAJan a Karel Trlica, 747 54 Litultovice 205, IČO: 441 92 631, DIČ: CZ5505182430, web: www.trlica.opavsko.com, e-mail: kvh.destne@seznam.cz

  Ruční sekačky na trávu

 

Husqvarna H 54         Husqvarna Novocut 64

 

Sekačky na trávu

 

Husqvarna LC 146S        Husqvarna LC 153S      

Husqvarna LC 348V     Husqvarna LC 348 VE   

Husqvarna LC 353V     Husqvarna LC 353 VE   

Husqvarna Lc 356 V     Husqvarna LC 356 AWD

Husqvarna LC 448 Se   Husqvarna LB 553 Se      

 

Rady pro nákup sekačky na trávu

Při nákupu sekačky na trávu je třeba nejprve zvážit, jak velká je travnatá plocha a jakým způsobem ji chcete sekat. Čím větší je plocha, tím širší by měl být pracovní záběr.

Každých 1000 čtverečných metrů trávníku, které sekáte, znamená přibližně 2 – 3 kilometry chůze. V tomto případě jsou sekačky s vlastním pohonem zajímavou volbou. Výběr metody sečení je určován typem trávníku a četností seče. Vyšší, hrubší trávníky je lépe sekat metodou zadního výhozu či výhozu do strany.

Metoda BioClip® (mulčování) je ideální, pokud požadujete prvotřídní výsledky a pokud sekáte často. Na drobno rozsekané ústřižky trávy hnojí trávník a činí jej mnohem odolnější vůči suchu.

Sekačky na trávu se sběracím košem poskytnou úhledný výsledek a ušetří váš čas, protože nemusíte posečenou trávu po dokončení sekání shrabat. Sekačku můžete využít také na podzim pro sběr spadaného listí. Vhodné je rovněž využití sběru, pokud chcete předejít alergickým reakcím na trávu a zabránit náletu semen plevele.

Co byste měli mít na paměti při nákupu sekačky na trávu:

  • Na základě velikosti travnaté plochy se rozhodněte pro pracovní šířku skeletu sekačky.
  • Pokud je plocha trávníku středě velká až velká, doporučujeme zakoupit sekačku s vlastním pohonem.
  • Pokud je plocha trávníku středně velká a dávate přednost více pohybu při sečení, můžete zvážit nákup sekačky bez vlastního pohonu.
  • Pokud je plocha trávníku malá, můžete zvážit nákup ruční sekačky na trávu, která neprodukuje žádné emise a ušetří vaše sousedy od hluku.
  • Pokud si nejste jisti, jaký systém sečení je pro váš trávník nejvhodnější a jakým způsobem sekat, měli byste si vybrat sekačku, která umožňuje sekat několika systémy: výhoz, sběr a BioClip® (mulčování).
CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies
Doporucujeme: Povlečení, bytový textil, prostěradla -  Zakázkové stolařství -  Výroba z nerez oceli -  Interiery na zakázku -  Klempířství, pokrývačství, tesařství -  Cateringové služby -  Náhradní díly pro 3D tiskárny,Náhradní díly pro 3D tiskárny,