Fa TRLICAJan a Karel Trlica, 747 54 Litultovice 205, IČO: 441 92 631, DIČ: CZ5505182430, web: www.trlica.opavsko.com, e-mail: kvh.destne@seznam.cz

Akumulátorové foukače listí

 

Husqvarna 436 LiB

 

Ruční foukače listí 

Husqvarna 125 BVx

 

  Zádové foukače listí

 

Husqvarna 356 BTx   Husqvarna 580 BTS

 

Unavuje vás hrabat listí? Nechte sílu vzduchu dělat práci za vás

 

Je čas nechat hrábě trvale v kůlně. Hrábě jsou historií. Podívejte se, jak se profesionálové starají o listí a smetí: vyfouknout je! S účinnými foukači Husqvarna bude jedna z nejúnavnějších práci v jakékoli zahradě veselá a užitečná. Vlastníci domů a profesionálové – všichni potřebují efektivní stroje, které se snadno ovládají, bez zbytečné zátěže. Proto vždy začínáme s ohledem na vás, uživatele. Nejde jen o ergonomii, jde o vaše pracovní prostředí. Takže bereme ohled i na hladinu hluku.

 

Efektivita

 

Foukač Husqvarna má velkou foukací kapacitu s velkou rychlostí vzduchu a velkým objemem pro urychlení práce. Motory X-TORQ produkuji potřebný výkon v případě potřeby.

 

Ergonomie

 

Pohodlné ergonomické popruhy s efektivním systémem tlumení vibrací LowVib a středem těžiště umístěným u obsluhy umožňují snadné ovládání a menší zátěž. Jedinečná vycentrovaná pravá rukojeť ulehčuje namáhavou práci i při dlouhých směnách.

 

Odolnost

 

Foukače Husqvarna používají průmyslové motory s velkými vzduchovými filtry pro dlouhou servisní životnost. Motory X-TORQ a Blair s menším počtem pohybujících se částí jsou dobře prověřeny co se týče dlouhé servisní životnosti a malé potřeby údržby. Při vývoji ochranného designu foukačů Husqvarna vzala do úvahy i zkušenost, že tyto stroje nečasto přenášejí.

 

Péče o životní prostředí

 

Foukače Husqvarna mají nízkou spotřebu a jsou vybaveny systémem řízení emisí pro snížení množství výfukových plynů. Jedinečný foukač356Btx má také nejnižší hladinu hluku na trhu.

 


 


 

 


 

 

 

 

 

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies
Doporucujeme: Povlečení, bytový textil, prostěradla -  Zakázkové stolařství -  Výroba z nerez oceli -  Interiery na zakázku -  Klempířství, pokrývačství, tesařství -  Cateringové služby -  Náhradní díly pro 3D tiskárny,Náhradní díly pro 3D tiskárny,